Kontakt vores kundeservice

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Vi gør vores bedste for at besvare alle almindelige spørgsmål i vores hjælpecenter. Brug søgefeltet øverst på siden for at finde svar på dit spørgsmål.

Har du stadig ikke fundet svar? Så spørg vores medarbejdere i kundeservice!

For at få vores kundeservice til at fungere så effektivt som muligt har vi oprettet forskellige kontaktkanaler til vores kunder. Ved at gøre dette bliver alle anmodninger sendt frem til den rigtige person, og vi kan behandle alle anmodninger hurtigst muligt. Vi bestræber os altid på at svare inden for to arbejdsdage.

Har du andre spørgsmål? Ønsker du rådgivning omkring måtter, vejledning til en manglende modeller, eller har du spørgsmål vedrørende vores materialer? Tøv ikke med at kontakte os.

Vigtigt!
I sommerperioden kan vi kun kontaktes via e-mail og ovenstående formularer.

Live Chat
Du kan chatte med os ”live” og straks få svar på dine spørgsmål. Klik på den orange 'Chat'-knap nederst til højre på hjemmesiden.

Kontaktformular
Hvis du stiller os et spørgsmål gennem vores kontaktformular, vil du modtage svar indenfor to arbejdsdage.

Telefon
Kontakt os venligst på +4589873002
Du kan kontakte os på mandage fra kl. 9.00-12.30 og 13.00-16.00.
Onsdage og torsdage kan du kontakte os fra 9:00 til 13:00.