Monteringssystemet fungerer ikke efter hensigten. Hvad gør jeg?

Det kan ske, at et monteringssystem ikke passer. I de fleste tilfælde kan vi løse problemet ved at sende dig de rigtige dele (ben eller clips) efterfølgende. I få og mere sjældne tilfælde sender vi dig helt nye og justerede bilmåtter.

Læs nedenstående punkter inden du kontakter os.


1. Montering af måtterne er i de fleste tilfælde meget enkel. Der er et visse systemer, hvor en grundigere forklaring kræves, da du med disse typer af systemer først skal placere en nål i bunden af din bil. På billederne nedenfor (A & B) kan du se en kort instruktion (den orange del er bunden af din bil).

2. Det kan være, at din bil har monteringspunkter bagi, men vi leverer ikke bagsædemåtter med monteringssystem. I sådanne tilfælde kan du skrue monteringssystemet ud af bunden af din bil og placere de nye bilmåtter over det. Det er ikke juridisk påkrævet, at bilmåtter på bagsædet skal have et monteringssystem. På grund af den perfekte pasform og skridsikre underside glider de bageste måtter alligevel ikke rundt.

3. Gælder instruktionerne ikke for dine bilmåtter? Udfyld vores serviceformular så præcist som muligt, og vi vil give en løsning så hurtigt som muligt. Ved at udfylde formularen vil din anmodning gå direkte til den rigtige afdeling, og vi vil være i stand til hurtigt at hjælpe dig.

A.

 B.