Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på e-mail vedrørende min bestilling

Mangler monteringssystemet i din ordre? Det beklager vi mange gange, og vi vil naturligvis finde en løsning på problemet.

Vi har oprettet en særlig serviceformular til vores kunder. Udfyld denne formular så nøjagtigt som muligt. På den måde bliver dit spørgsmål sendt direkte til den, der kan hjælpe dig. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at finde en løsning.

I de fleste tilfælde kan vi bare sende dig de rigtige dele (stifter eller klip). I nogle få sjældne tilfælde sender vi dig helt nye og justerede bilmåtter.

Har du modtaget et monteringssystem, der ikke passer? I så fald skal du læse denne artikel.

BEMÆRK: Mangler monteringssystemet kun på de bagsædemåtter, vi har leveret? Det kan være, at din bil har monteringspunkter bagi, men vi leverer ikke bagsædemåtter med monteringssystem. I sådanne tilfælde kan du skrue monteringssystemet ud af bunden af din bil og placere de nye bilmåtter over det. Det er ikke juridisk påkrævet, at bilmåtter på bagsædet skal have et monteringssystem. På grund af den perfekte pasform og skridsikre underside glider de bageste måtter alligevel ikke rundt.