Kan jeg annullere min bestilling?

Har du bestilt det forkerte produkt? Fortvivl ej – så længe, vi ikke har afsendt din ordre, er det muligt at annullere købet. Gør os venligst opmærksom på annulleringer så hurtigt som muligt!

For at annullere din ordre skal du altid bruge denne annulleringsformular. Det giver os nemlig mulighed for at behandle din annullering så hurtigt som muligt. Udfyld formularen i sin helhed. Uden e-mailadresse og ordrenummer kan vi ikke behandle din annullering.

Tilbagebetaling sker altid på den samme måde, som du brugte til at betale for produktet. Hvor hurtigt pengene er på din konto afhænger af betalingsmetoden. Regn med fem til syv arbejdsdage for en refusion.

Min ordre er allerede på vej. Kan jeg stadig annullere den?
Hvis din ordre er klar til levering eller allerede er på vej, kan vi ikke annullere den. Du kan dog afvise produktet ved levering, i hvilket tilfælde den sendes tilbage til vores lager.