Kan jeg få trykt et originalt brand som logo på mine bilmåtter?

Vi bliver ofte spurgt, om vi kan printe originale logoer af bilmærker som BMW eller Mercedes på vores bilmåtter. Desværre er det ikke muligt. Derudover er officielle logoer for virksomheder, hvor du ikke arbejder, heller ikke tilladt. Dette har at gøre med, at disse er registrerede varemærker. Logoer af bilmærker er alle beskyttet og kan ikke placeres på vores måtter.

Selvfølgelig er du velkommen til at sende os dit eget design. Til digitaliseringen af logoet bruger vi ud over de sædvanlige omkostninger et engangsgebyr på kr 186 Vi foretrækker at modtage filen i PDF-format. Du kan bruge vores kontaktformular til nemt at sende os en vedhæftet fil.

Derudover tilbyder vi en bred vifte af logoer på vores hjemmeside, som du kan bruge til at personliggøre dine bilmåtter.

Find dine bilmåtter