Jeg ønsker at tilføje et logo eller en tekst til min ordre. Hvordan gør jeg det?

Under bestillingsprocessen kan du i tredje trin (valgmuligheder) vælge at tilføje et logo og/eller tekst til dine bilmåtter. Du har flere muligheder, når det kommer til logo, tekst, farve og placering.

Hvis du ønsker at tilføje et logo eller en tekst efter ordren er afgivet, henviser vi dig til følgende artikel om ændring af din bestilling. Gør os venligst opmærksom på eventuelle ændringer så hurtigt som muligt.

Find dine bilmåtter